parajumpers outlet parajumpers sale http://www.canadagoosestore.be/ https://www.parajumpersonlinesale.be
glukometar

DijabetesTV app

Aplikacijom povezujete sebe i vašeg liječnika. Vaše zdravstveno stanje i rezultate svakodnevnog mjerenja šećera u krvi od sada vidi i vaš liječnik.
Preumite aplikaciju!

Preuzmite aplikaciju

Što je potrebno?

Funkcionalnost

  1. Registracija na www.dijabetes.tv
  2. Spajanje glukometra putem USB-a sa računalom te prijenos podataka mjerenja šećera.
    (Ovaj postupak bi se trebao vršiti barem jedno tjedno, radi boljih rezultata.)
  3. Ukoliko zaboravite na korak br. 2 mi smo tu da vas podsjetimo na njega.
  4. Kontaktiranjem na broj mobitela ili mail ukoliko prođe više od 10 dana da se ne povežete svoj glukometar sa aplikacijom.
  5. Prijenosom podataka iz glukometra u aplikaciju, vaši podaci postaju vidljivi i vašem doktoru, koji će ovisno o rezultatima reagirati te vas kontaktirati i uputiti u daljnje liječenje i kontrole.

Rezultati korištenja

Aplikacijom povezujete sebe i vašeg liječnika. Vaše zdravstveno stanje i rezultate svakodnevnog mjerenja šećera u krvi od sada vidi i vaš liječnik. Zato je potrebno svakodnevno spajati glukometar sa aplikacijom te prenositi podatke mjerenja, no ukoliko zaboravite to učiniti mi smo tu da vas podsjetimo ukoliko prođe više od 10 dana od posljednjeg spajanja. Na ovaj način konzultacije sa vašim liječnikom nikada nisu bile jednostavnije. Kroz sučelje za komunikaciju liječnik će vam se obratiti ovisno o vašim rezultatima mjerenja te vas uputitiu daljnje liječenje i kontrole.

Video o Dijabetes TV-u

Video o Dijabetes TV-u i uputstva kako koristiti aplikaciju.