parajumpers outlet parajumpers sale http://www.canadagoosestore.be/ https://www.parajumpersonlinesale.be

Česta pitanja bolenika

DijabetesTV je najjednostavniji sustav kontrole dijabetesa koji Vas prati od dijagnoze sve do uspješnih rezultata liječenja.

 • Što je DijabetesTV?

  DijabetesTV je online sustav samokontrole koji je Vašem liječniku dostupan u svakom trenutku. Možete komunicirati s liječnikom iz udobnosti vlastitog doma, a kroz cijeli sustav Vas prate nutricionisti, dijetetičari, Vaša obitelj i prijatelji.

 • Kako se registrirati?

  Pristup sustavu moguć je na web stranici www.dijabetes.tv/registracija

 • Što nakon registracije?

  Nakon registracije odaberite svoga liječnika te možete preuzeti aplikaciju na svoje računalo. Nakon nekoliko izmjerenih vrijednosti, spojite glukometar s računalom.

 • Što ću dobiti pristupim li ovom sustavu?

  Redovitim spajanjem glukometra s računalom i prijenosom podataka, liječnik će imati bolji uvid u Vaše stanje. Dostupna je brža i bolja komunikacija s liječnikom, dostupni su stručni članci kao i video edukacije. Liječnik će Vam se obraćati ovisno o Vašim rezultatima, a kontrole će biti rjeđe.

 • Što liječnik očekuje od mene?

  Liječnik od Vas očekuje da redovito mjerite razinu šećera u krvi te da svakih nekoliko dana spajate glukometar U Right TD-4279 s računalom kako bi se rezultati mjerenja sinkronizirali.

 • Koje glukometre mogu spajati s računalom?

  Jedino glukometar U Right TD-4279 podržava ovaj sustav. Uz njega možete koristiti isključivo U Right TD-4279 test trake.